Професионални GPS навигации за рибари и металотърсачи

Професионални GPS навигации за рибари и металотърсачи

GPS системата е едно от най-революционните открития в новата история на човечеството. След своето изобретяване в САЩ през 1973, тя се използва единствено за военни цели, а след 1980 е достъпна и за населението по света. Днес, GPS системите намират широко приложение и се използват за редица цели – откриване на точно местоположение, навигация, проследяване, картографиране и т.н. Поради тази причина, GPS устройствата се използват, както в редица отрасли на икономиката (авиация, минна индустрия, селско стопанство и т.н.) , така и за лични нужди.

Благодарение на развитието на технологиите, днес се произвеждат GPS устройства, които с абсолютна точност откриват дадено местоположение. За да е възможно това, всички те разполагат с детайлни пътни и “offroad” карти. Поради тази причината устройствата са силно предпочитани от любителите на риболова. Благодарение на подробните карти, с които GPS системите разполагат, риболовците са способни с точност да определят местоположението си при навлизане с лодка навътре в морето или езерото. Информацията включва точно разстояние до брега, дълбочина, както и нивото на атмосферното налягане, промените в атмосферните условия и т.н. Всички данни са изключително полезни, не само през деня, но най-вече при риболов през нощта. Веднъж намерили перфектното място, риболовците могат да запаметят данните за местоположението му и дори да ги споделят със своите приятели.

GPS устройствата са неизменна част от оборудването и на металотърсачите. Това се дължи на факта, че те гарантират висок сигнал при преминаване през гъсти гори, котловини, високи върхове и т.н. Също така, търсачите на метали могат лесно да отбелязват всички места на своите находки, където да се върнат отново ако е необходимо.

Устройствата Garmin са най-предпочитаните GPS навигации, независимо дали става въпрос за риболов, търсене на метали или просто за пътуване. Те разполагат с вградени карти, които се отличават с висока точност и детайлност. Едно от главните им предимства е издръжливостта на батериите им. Това ги прави подходящи за дълги пътувания с кола или преходи през планини и т.н. Също така, те са водоустойчиви, което означава, че ще продължат да функционират при наличие на силен дъжд, снеговалеж и дори след като бъдат изпуснати в река или езеро. Всички устройства са оборудвани с микро SD, което позволява да се инсталират допълнителни карти от държави по целия свят. За своите клиенти от България, Garmin предлага пълни пътни и водни карти на страната. В това число са включени карти на Черно Море, Дунав и др.

В каталога на онлайн магазин iShop.bg всеки клиент може да открие надеждни устройства за навигация за всички цели. Повече за продуктите можете да откриете във фирмения магазин, разположен в град София, или онлайн на уеб страницата на фирмата.