Видеорегистратор с две камери

Видеорегистратор с две камери

През последните няколко години, камерите за коли и видеорегистраторите са изключително популярни в целия свят. Причините, поради които хората ги предпочитат, са много, но най-важната от всички е, че повишават сигурността за автомобила и пътниците в него. С тяхна помощ би могло да се предотвратят неприятни инциденти и кражби, а записаните кадри могат да послужат като доказателство пред органите на реда и застрахователните дружества.

Днес се предлагат изключително много разновидности от камери за коли и видеорегистратори. Съвременните модели са оборудвани с иновационни технологии, които им позволяват да записват картина и звук от най-високо качество, дори при слаба светлина и по време на нощта. Днес са достъпни общо три вида видеорегистратори, които се различават по посоката на заснемане – първият тип заснема случващото се пред автомобила, вторият заснема също и зад него, докато третият е насочен към купето. Но това не означава, че са нужни цели три камери, за да може да се заснемат всички зони. Днес, на разположение на всеки са видеорегситратори с две или три камери. Тяхното предимство е безспорно, тъй като са способни да записват едновременно видео и аудио както пред, така и зад автомобила и купето. Не само това, но и повечето модерни устройства разполагат също с редица екстри, които предоставят допълни възможности за шофьорите. Към тях са включени режим на паркинг, G – сензор, детектор за движение, WDR(широк динамичен обхват) и т.н.

Несъмнено видеорегистраторите с две камери са отличен начин да се следи движението пред и зад превозното средство. Предната им камера обикновено се монтира към предното стъкло или също може да бъде поставена на върху таблото. Задната камера се прикрепя към задното стъкло на превозното средство, за да записва пътя назад. Предимството на този тип видеорегистратори е, че могат да послужат като доказателство за инциденти, случили се зад автомобила (удар отзад). Освен това могат да записват нарушения на правилата за движение по пътищата и в двете посоки, а видео и аудио файловете могат да се използват за доказване на факти.

Безспорно видеорегистраторите с две камери са отлична инвестиция. Те дават възможност за наблюдение на случващото се пред и зад автомобила, като по този начин шофьорите се чувстват една идея по-спокойни по време на движение. Макар камерите за да не предотвратяват пътни инциденти, те могат да запишат достатъчно информация, която да бъде използвана пред органите на реда и застрахователните компании. Записаните аудио и видео файлове могат да бъдат използвани за получаване на необходимата компенсация от застрахователите и доказване на вина за възникналите пътни инциденти.

Spysecrets е магазин за устройства за запис и наблюдение, в който са налични надеждни камери за кола. Подробна информация е достъпна на онлайн страницата на фирмата.