Иновации в хлебарския бранш – Panomix Fiesta Corn

Иновации в хлебарския бранш – Panomix Fiesta Corn

Fiesta

Една от много успешни иновации в хлебарския бранш е употребата на цели зърна. Fiesta е микс, който съдържа цели златисто-жълти, пълни със слънце зърна, на които потребителите трудно могат да устоят. В Zeelandia, нарекоха тези зърна Fiesta.

Panomix Fiesta Pomodoro

Комплексен микс за производство на специфични хлебни изделия и закуски на базата на средиземноморски вкусове. Съдържа комбинация от вкус на домати, босилек и други съставки, които придават неповторим аромат и вкус. С Panomix Fiesta Picante вие можете да изключително уханни хлебни изделия и закуски на базата на истински слънчеви зърна. Този микс съдържа комбинация от червен и зелен пипер, домати и силен вкус на сирене, с помощта на които се придава този уникален и несравним аромат и вкус.

Panomix Fiesta Corn

Хлебно зърно със слънчев характер, красиво, топло и златисто жълто – сякаш слънцето е изпечено в него. Panomix Fiesta Corn – 50% микс, който ви дава възможност да направите изкусителни хлебни изделия.

Prokorn

Многозърнест хляб, богат на хранителни съставки:

ВКУСЪТ НА ИСТИНСКИЯ И ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
Изискването храната да бъде практична и пълноценна е една бързо развиваща се свеновна тенденция. Хлябът е събирателния образ за здравословна храна, ето защо Sefco-Zeelandia създаде Prokorn, вид хляб, който е изключително богат на хранителни съставки, отколкото обикновения.

БОГАТ НА КАЛЦИЙ – 9 % X повече калций от пълнозърнестия хляб и 2% повече от белия хляб.

БОГАТ НА МАГНЕЗИЙ– 20% X повече магнезий от пълнозърнестия хляб и 550% повече от белия хляб.

ПО-МАЛКО НАТРИЙ – 50% по-малко натрий от пълнозърнестия хляб и толкова по-малко от белия хляб.

БОГАТ НА ФОСФОР-ЖЕЛЯЗО-ФИБРИ

НЕ СЪДЪРЖА ХОЛЕСТЕРОЛ